spot_img

Πέρασε τα crash tests η νέα Ferrari

Το μονοθέσιο της Ferrari πέρασε τις πρώτες δοκιμές πρόσκρουσης της FiA και είναι στη τελική ευθεία προετοιμασιών μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Οι μέρες πλησιάζουν μέχρι τις πρώτες παρουσιάσεις των μονοθεσίων της σεζόν του 2020, με τη Ferrari να είναι εκείνη τώρα όπου ολοκληρώνει με επιτυχία τις 15 διαφορετικές δοκιμές πρόσκρουσης. Οι δοκιμές αυτές είναι υποχρεωτικές για λόγους ασφαλείας από την FiA και το μονοθέσιο όπου έχει τη κωδική ονομασία 671.

Η Scuderia ελπίζει να διορθώσει τα προβλήματα που είχε το μονοθέσιο του 2019, όπου σε ορισμένα σιρκουί ήταν σε μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων της. Ένας από αυτούς που ελπίζει να αλλάξει η κατάσταση είναι ο Charles Leclerc, ο οποίος κατέκτησε τις περισσότερες pole position τη περασμένη σεζόν και 2 νίκες.

Θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Η σεζόν που έχουμε μπροστά μας θα είναι πολύ σημαντική με τις ομάδες να επενδύουν πολλά χρήματα προτού εφαρμοστεί το budget cap. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ να είμαι έτοιμος γιατί πιστεύω θα είναι μια μεγάλη χρονιά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ferrari είναι η δεύτερη ομάδα όπου περνάει τα απαραίτητα crash test μετά τη Racing Point, ενώ κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την Alfa Romeo να έχει αποτύχει στις αρχικές δοκιμές πρόσκρουσης.

Η Ferrari θα παρουσιάσει το μονοθέσιο του 2020 στις 11 Φεβρουαρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles