spot_img

Περιμένει περισσότερη απόδοση και αξιοπιστία στην Αυστραλία ο Alonso

Η McLaren είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στις φετινές χειμερινές δοκιμές, όμως ο Fernando Alonso παραμένει αισιόδοξος.

Η MCL-33 έχει αποδειχθεί ένα δύσκολο μονοθέσιο στην αρχή του 2018, με τα πολλά προβλήματα αξιοπιστίας να έχουν κοστίσει στην ομάδα. Η McLaren συμπλήρωσε τους λιγότερους γύρους για ακόμα μια χρονιά, όμως φέτος δείχνει σημασία ανάκαμψης.

Ο Alonso πέτυχε τον 3ο ταχύτερο γύρο των φετινών χειμερινών δοκιμών και μίλησε μετά το τέλος της όγδοης ημέρας.

Η τελευταία ημέρα ήταν σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Το πρωί είχαμε πρόβλημα με τον κινητήρα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το πρόγραμμά μας. Όμως τα παιδιά έκαναν φανταστική δουλειά ώστε να ετοιμάσουν το μονοθέσιο όσο το συντομότερο δυνατόν. Το απόγευμα τα πήγαμε εξαιρετικά και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμά μας. Καταφέραμε να κάνουμε τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα των δοκιμών.

Στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός πως περιμένει με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ενώ περιμένει ένα πολύ πιο γρήγορο μονοθέσιο.

Πιστεύω πως έρχονται πολλά περισσότερα από το μονοθέσιο, όσον αναφορά την απόδοση, αλλά και την αξιοπιστία φυσικά. Τώρα έχουμε δύο σημαντικές εβδομάδες στο εργοστάσιο για να ετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα. Θα δούμε που θα είμαστε στην Αυστραλία, όπου όλοι θα πιέσουν για μέγιστη απόδοση. Είχαμε πολλά πράγματα για να δοκιμάσουμε και να τα βάλουμε σε μια σειρά. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα που πίεσε σκληρά και τώρα όλοι ανυπομονούμε για την Μελβούρνη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles