spot_img

Περιμένει σκληρό ανταγωνισμό στο Misano ο Marquez

Ο Marc Marquez πιστεύει πως το έργο του στον ερχόμενο αγώνα MotoGP του Misano μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς περιμένει μάχες με τους υπόλοιπους αναβάτες.

Ο Ισπανός έχει χάσει δύο συνεχόμενους αγώνες στο νήμα και θέλει να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε έναν αγώνα που είναι εντός έδρας για τον Valentino Rossi και την Ducati. Ο Andrea Dovizioso είναι κι εκείνος διψασμένος για νίκη και σε έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα του θέλει να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Marquez θέλει να συνεχίσει το σερί τερματισμών στις δύο πρώτες θέσεις, όμως πιστεύει ό,τι μετά και τις δοκιμές που έγιναν στη πίστα του Αγίου Μαρίνου, πως αρκετοί αναβάτες θα είναι γρήγοροι.

Φτάνουμε στο Misano μετά από μερικούς δυνατούς Αγώνες για εμάς κι ένα παραγωγικό τεστ που κάναμε εκεί. Στις δοκιμές εδώ δοκιμάσαμε πολλά και καταλάβαμε πως δουλεύει η Honda στο Misano φέτος. Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα, αλλά και βέβαιος ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ δυνατός, όπως πάντα και ειδικά μετά το τεστ. Η προσέγγισή μας όμως δεν θα αλλάξει. Έχουμε το πλάνο μας, θα το ακολουθήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles