spot_img

Περισσότερες απαιτήσεις από την Ferrari το 2018 έχει ο Marchionne

O πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, εξέφρασε την επιθυμία του πως το 2018 η Scuderia πρέπει να βρεθεί στη κορυφή της κατάταξης.

To 2017 ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια όπου η Ferrari είχε μονοθέσιο ικανό για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Όμως στο τέλος, ο Lewis Hamilton και η Mercedes κατέκτησαν τον τίτλο, αφήνοντας την ιταλική ομάδα στην 2η θέση της κατάταξης.

Τώρα, ο Marchionne θέλει την ομάδα του να αντιδράσει την επόμενη χρονιά καλύτερα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Sebastian Vettel.

Με δεδομένο το που ξεκινήσαμε το 2016, κάναμε μεγάλα βήματα προόδου. Αλλά το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν ντροπιαστικό και καθόλου ευχάριστο. Το να τερματίζεις 2ος δεν είναι ωραίο. Περιμένω πολλά περισσότερα από την ομάδα το 2018. Σε πολλές περιπτώσεις, ο Vettel έδειξε οξύθυμος και συναισθηματίας. Όμως, είναι ένας οδηγός που σκέφτεται πολύ και έμαθε κάτι πολύ σημαντικό. Το 2018 δεν θέλουμε να το δούμε ξανά. Εάν του δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, τότε η ευθύνη θα είναι στον ίδιο ώστε να αποδώσει. Δεν κερδίζεις τέσσερα πρωταθλήματα εάν δεν είσαι πρωταθλητής.

Στη συνέχεια, το αφεντικό της Scuderia μίλησε και για τον έτερο οδηγό της ομάδας, τον Kimi Raikkonen.

Μερικές φορές είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπεις τον Raikkonen να δουλεύει, αλλά σε άλλες περιπτώσεις δεν τον αναγνωρίζω. Είναι σαν να έχει σβήσει. Θα ήταν κρίμα να τελειώσει η καριέρα του του χρόνου δίχως να δείξει κάτι. Είναι ένας μεγάλος οδηγός, έχει το ταλέντο, όμως αν δεν το δείξει, τότε ένας νεαρός οδηγός θα τον αντικαταστήσει. Υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί έξω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles