spot_img

Πίστευε σε έναν καλύτερο αγώνα ο Rossi

O Valentino Rossi ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του στο Phillip Island, καθώς δεν κατάφερε να παλέψει για το βάθρο, ενώ την ίδια στιγμή ο teammate του κέρδισε τον αγώνα.

Ο Ιταλός έμεινε 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Maverick Vinales και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 6η θέση, έχοντας προβλήματα και πάλι με τη μοτοσυκλέτα. Μπορεί να ήταν χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του, όχι όμως και με τη δική του εμφάνιση.

«Είναι μια καλή ημέρα για την Yamaha σήμερα γιατί μετά από πολύ καιρό πήραμε τη νίκη, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Με το σκληρό ελαστικό ένοιωθα καλά από το Σάββατο. Πιο πολύ ανησυχούσα για το μπροστά. Όμως στο ζέσταμα είχα γλιστρήματα  στον πίσω τροχό.Έτσι προσπάθησα να οδηγήσω ομαλά, αλλά δυστυχώς στους δυο τελευταίους γύρους είχα πολλά προβλήματα. Οι δυο μοτοσυκλέτες δεν είναι πολύ διαφορετικές. Έχουμε διαφορές γιατί το στυλ μας είναι διαφορετικό. Το πρόβλημά μας είναι ότι σπινάρουμε πολύ στην επιτάχυνση, ενώ ο Maverick έχει καλύτερη έξοδο. Ακόμα κι αν σπινάρει είναι καλός στην επιτάχυνση και πολύ περισσότερο αυτό το τριήμερο. Ήταν πολύ καλός και είχε λιγότερα προβλήματα. Προσπαθήσαμε, αλλά ειλικρινά δεν το περίμενα. Πίστευα ότι θα ήμουν δυνατότερος στον αγώνα. Η εμφάνισή μας σήμερα για το πρωτάθλημα δεν ήταν καλή γιατί έχασα βαθμούς από τον Dovi και από τον Maverick, που δεν είναι μακριά. Έτσι, αντί για τη μάχη για τη δεύτερη θέση νομίζω ότι θα γίνει μάχη για την 3η θέση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles