spot_img

Πώς το FP2 μπορεί να διαμορφώσει το grid του GP Ιαπωνίας;

Οποιαδήποτε καθυστέρηση στις κατατακτήριες δοκιμές τη Κυριακή το πρωί, θα επιτρέψει τη διαμόρφωση της σειράς εκκίνησης του GP Ιαπωνίας από το FP2.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από τη μεταφορά των κατατακτήριων δοκιμών από το Σάββατο τη Κυριακή το πρωί τοπική ώρα, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 8 πμ ώρα Ελλάδος. Επιπλέον, το FP3 ακυρώθηκε τελείως, με τις ομάδες να χρησιμοποιούν όλα τους τα διαθέσιμα ελαστικά στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Όμως, η Κυριακή είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο με τον τυφώνα Hagibis να πλήττει τη περιοχή το Σάββατο, φέρνοντας πολλά ερωτηματικά σε ομάδες και οδηγούς για τη κατάσταση της πίστας. Οι συνθήκες δεν αποκλείεται να είναι βρόχινες, δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Όμως, σε περίπτωση που υπάρχει καθυστέρηση τη Κυριακή το πρωί, οι κατατακτήριες δοκιμές δεν θα πραγματοποιηθούν και τα αποτελέσματα του FP2 θα μετρήσουν για τη σειρά εκκίνησης του GP Ιαπωνίας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο γίνει, ο Valtteri Bottas θα ξεκινήσει από τη pole position, με τον Lewis Hamilton στη 2η θέση και τον Max Verstappen στη 3η.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι κατατακτήριες δοκιμές έχουν μεταφερθεί για τις 4 το ξημέρωμα ώρα Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες θα έχουν ένα κενό 3 ωρών μέχρι τον αγώνα. Μπορείς να διαβάσεις επίσης τι έγινε στο FP2 εδώ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles