spot_img

Πόσα άλογα θα έχει η νέα Toyota Supra;

Η νέα Toyota Supra πλησιάζει την τελική μορφή παραγωγής και όσο περνάνε οι μήνες μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα που αφορούν τον τεχνικό τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, το νέο μοντέλο της Toyota δεν θα έχει φορά τον 6κύλινδρο εν σειρά της BMW αλλά έναν που θα εξελίξουν από κοινού. Αυτός ο κινητήρας, αναμένεται να είναι ένας υπερσυμπιεσμένος V6 3.5 λίτρων και θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους. Και λέμε παραπάνω, καθώς δεν έχει οριστεί ακόμα ο ακριβής αριθμός, όμως αναμένεται να μάθουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Επιπλέον, η τελική μορφή του κιβωτίου πλησιάζει στο τέλος της, ενώ διάφορες φήμες αναφέρουν πως θα είναι αποκλειστικά αυτόματο. Τέλος, αναμένεται μετά την επίσημη παρουσίαση και μία υβριδική έκδοση που θα προσφέρει και μεγαλύτερες επιδόσεις.

Η νέα Supra θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της στις αρχές του 2019, ενώ η πρωτότυπη μορφή του θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles