spot_img

Prenat: «Το πρωτάθλημα τελείωσε»

Ο Carlos Prenat δεν έκρυψε τα λόγια του για ακόμα μια φορά και δήλωσε πως ο Marc Marquez είναι ο δυνατότερος αναβάτης όλων.

Ο γνωστός μάνατζερ που κυκλοφορεί στα paddock του κορυφαίου πρωταθλήματος σε δύο τροχούς, μίλησε για τον αγώνα στο Phillip Island και πλέον θεωρεί πως ο τίτλος είναι τελειωμένη υπόθεση.

Ο πιο δυνατός κέρδισε, ή καλύτερα ο Marquez κέρδισε. Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους άλλους. Κέρδισε στο τέλος ενός εκπληκτικού αγώνα. Του αρέσουν οι μάχες, δεν κρατήθηκε στην Αυστραλία και όταν κατάλαβε ότι τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα, ξέφυγε μπροστά. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει. Ο Dovi και η Ducati απέτυχαν. Του Andrea δεν του αρέσει η πίστα, αλλά είχε κίνητρο μετά τη νίκη του στην Ιαπωνία.

Τέλος, μίλησε για τις τρομερές μάχες που είχαμε στον αγώνα και δεν έκρυψε την ανησυχία του για τους rookie αναβάτες.

Είναι επικίνδυνο και οι νεοφερμένοι δημιουργούν κάποια προβλήματα όπως ο Zarco για παράδειγμα. Ευτυχώς στην Αυστραλία πάντα βλέπουμε καλούς αγώνες. Για το μόνο που λυπάμαι, είναι ότι μάλλον το πρωτάθλημα τελείωσε νωρίς, αν και ελπίζω ο Τίτλος να μην κριθεί πριν την Valencia. Είναι γεγονός όμως ότι ο Marc έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Κρίμα για την Ducati. Όμως το 2017 ήταν καταπληκτικό για αυτούς, οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles