spot_img

Προς ακύρωση και το GP στο Austin

Ο αγώνας του MotoGP στο Circuit of the Americas, το GP Austin, αναμένεται να είναι ο τρίτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα ακυρωθεί για το 2020.

Οι αρχές της πόλης κήρυξαν «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και απαγόρεψαν οποιαδήποτε συγκέντρωση μεγάλου αριθμού κόσμου και πλέον κινδυνεύει να γίνει ο τρίτος αγώνας που θα ακυρωθεί μετά το Κατάρ και την Ταϊλάνδη. Το GP του Austin είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου και πλέον με την έξαρση του Covid-19 είναι πολύ πιθανό η καθυστερημένη πρεμιέρα της σεζόν να μετακινηθεί ακόμα πιο μετά στην Αργεντινή.

Η ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης απαγορεύει τη συγκέντρωση ανθρώπων σε αριθμό άνω των 2.500, με τον αγώνα να μαζεύει πάνω από 50.000 θεατές δίχως τα ειδικά κλαμπ των μοτοσικλετιστών και των ανθρώπων των media.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προς το παρόν η τελική απόφαση δεν έχει βγει για το μέλλον και τη διεξαγωγή του αγώνα στο Circuit of the Americas. Ήδη το multimedia φεστιβάλ “South by Southwest” που προσελκύει πάνω από 400.000 κόσμο και φέρνει έσοδα άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει ακυρωθεί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles