spot_img

Προσηλωμένος στις νίκες και όχι σε συμβόλαια ο Lorenzo

O Jorge Lorenzo είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς παραμένει άγνωστο το αν θα συνεχίσει στην Ducati το 2019.

Ο Ισπανός είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την ιταλική ομάδα και οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του δεν είναι αντάξιες των προηγούμενων ετών. Ο Lorenzo ψάχνει τη πρώτη του νίκη με τα κόκκινα και πρέπει σύντομα να αποδώσει εάν θέλει ένα καλό συμβόλαιο.

Προς το παρόν όμως κοιτάει να βελτιωθεί εντός πίστας και δεν τον νοιάζει καθόλου για ανανέωση προς το παρόν, μιας και αυτόν το τομέα τον έχει αναλάβει ο μάνατζερ του.

Αν φέρω αποτελέσματα η αξία μου θα μεγαλώσει. Αν όχι, τότε θα μου στοιχίσει λίγο», παραδέχεται ο Jorge Lorenzo και συνεχίζει. Ευτυχώς έχω αρκετά καλό ρεκόρ στις πίστες κι αυτό πάντα βοηθάει. Το μόνο που με ανησυχεί είναι να είμαι γρήγορος και να πάρω όσο το δυνατόν πιο σύντομα την πρώτη μου νίκη. Τα υπόλοιπα τ’ αφήνω στον μάνατζέρ μου. Δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι, ούτε ένα λεπτό δεν απασχολώ το μυαλό μου με αυτά. Προτεραιότητά μου είναι να τελειώσω ό,τι άρχισα και να προσπαθήσω να γίνω ο δεύτερος που θα πάρει τίτλο με την Ducati. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσω έναν Αγώνα και μετά έναν δεύτερο κι έναν τρίτο κι έναν τέταρτο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles