spot_img

Προτεραιότητα η Honda για τον Marquez

O Marc Marquez θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Honda, όμωςθα εξετάσει όλες τις προτάσεις οι οποίες θα του γίνουν.

Ο Ισπανός πρωταθλητής της ιαπωνικής εταιρίας, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και είναι ένας από τους πολλούς κορυφαίους αναβάτες που θα μας απασχολήσουν στα εξωαγωνιστικά δρώμενα.

Έχοντας κατακτήσει τους τέσσερις από τους τελευταίους πέντε τίτλους στο MotoGP, ο κάθε αναβάτης θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητες και την τύχη του σε  μια διαφορετική μοτοσυκλέτα. Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, η αλλαγή περιβάλλοντος δεν θα γίνει εύκολα, καθώς για εκείνον προέχει η Repsol Honda.

Πάντα έλεγα ότι η Honda θα είναι η πρώτη με την οποία θα μιλήσω. Τόσο το μυαλό, όσο και η καρδιά, μου λένε ότι αυτή είναι η προτεραιότητα. Όμως θα πρέπει να εξετάσω τις προτάσεις και από άλλους κατασκευαστές

Σίγουρα όλες οι ομάδες θα ήθελαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες τους για έναν από τους μεγαλύτερους αναβάτες στο σπορ, με τις φήμες να θέλουν την KTM να είναι πολύ ζεστή στο να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles