spot_img

Προβλέπει μεγάλη μάχη για τη συνέχεια του τριημέρου ο Vettel

O Sebastian Vettel προβλέπει πως η μάχη με τις Mercedes και Red Bull αναμένεται μεγάλη, ιδιαίτερα στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Ο Γερμανός ολοκλήρωσε την Παρασκευή στην 4η θέση, τόσο στο FP1, αλλά και στο FP2. H Ferrari έμεινε στη στρατηγική που ακολουθεί όλη τη χρονιά και δεν πίεσε στο όριο την SF71-H και κρατά τις δυνάμεις της για τις επόμενες δύο ημέρες.

Ο Vettel παραδέχθηκε πως βλέπει στενή μάχη ανάμεσα σε τρεις ομάδες, αρχής γενομένης από τις κατατακτήριες.

Το μονοθέσιο δούλευε κανονικά την Παρασκευή, ήταν μια αρκετά κανονική ημέρα. Τώρα πρέπει να μάθουμε που δουλεύουμε σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Δεν έχω δει πολλά από την Red Bull στα μεγάλα stint, αλλά στον ένα γύρο, είναι πολύ κοντά. Ειδικά στον ένα γύρο. Δοκιμάσαμε λίγο απ’όλα την Παρασκευή. Πιστεύω πως είχαμε καλή επιλογή ελαστικών για σήμερα.

Στη συνέχεια, ο 4 φορές πρωταθλητής επιβεβαίωσε πως δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την ultra-soft γόμα, ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές, αναμένονται κρίσιμες για τον ίδιο.

Πιστεύω πως το μονοθέσιο είναι πολύ καλό και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Όμως, δεν ήμουν απόλυτα χαρούμενος με τον ένα γύρο που είχα με την ultra-soft. Μας λείπει ακόμα κάτι στον ένα γύρο, αλλά πιστεύω πως είμαστε εντάξει, θα βελτιωθούμε. Είναι κρίσιμο να έχουμε δυνατές κατατακτήριες δοκιμές. Πάντα βοηθάει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles