spot_img

Προβλήματα στη Mercedes πριν τη παρουσίαση της W11

Η Mercedes ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όμως στο εργοστάσιο τα πράγματα δεν κύλισαν όσο ομαλά θα ήθελαν τον χειμώνα.

Το νέο μονοθέσιο των Γερμανών, είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 14 Φεβρουαρίου στη πίστα του Silverstone, όπου θα κάνει το καθιερωμένο του shakedown, στα χέρια των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas. Η σεζόν του 2020 είναι μια ακόμα ευκαιρία για τη Mercedes να κάνει το double, με τον Βρετανό να είναι μόλις ένα Πρωτάθλημα μακριά από τον Michael Schumacher.

Όμως δεν είναι όλα ρόδινα για την ομάδα του Brackley, καθώς το τμήμα κινητήρων στο Brixworth αντιμετώπισε προβλήματα με τη κινητήρια μονάδα. Η φύση του προβλήματος δεν έχει γίνει γνωστή, όμως όταν υπάρχει βελτίωση στην απόδοση, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος η αξιοπιστία να τεθεί υπό κίνδυνο. Το 2019 είδαμε την Mercedes να μην έχει την ισχύ την οποία είχε η Ferrari, χάνοντας το πλεονέκτημα που είχε στην υβριδική εποχή του σπορ. Σε ανάρτηση στα social media, o Andy Cowell μίλησε για τις περιπέτειες του HPP.

Πολλά και διάφορα συμβαίνουν στο Brixworth τον τελευταίο καιρό, με πολλές βελτιώσεις στη κινητήρια μονάδα, από το ERS μέχρι και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Όμως παλεύουμε με ορισμένα μικρά προβλήματα. Οπότε έχουμε να κάνουμε αρκετή δουλειά ώστε να βρούμε και να φτιάξουμε το σωστό spec, ώστε να το δώσουμε και στις πελατειακές μας ομάδες, ώστε να βάλουν εμπρός τα μονοθέσιά τους. Μετά θα δοκιμάσουμε το μονοθέσιο τη μέρα της παρουσίασης στις 14 Φλεβάρη. Μετά θα πάμε κατευθείαν στη Βαρκελώνη, όπου ελπίζουμε πως και τα τρία μονοθέσια θα είναι στη πίστα και θα κάνουν γύρους. Φέτος έχουμε μόνο έξι ημέρες δοκιμών πριν πάμε στη Μελβούρνη. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των εξαρτημάτων έχει μπει στη παραγωγή και η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ σημαντική όσον αναφορά την αξιοπιστία και τη μετακίνηση του εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles