spot_img

Προβλήματα υπερθέρμανσης αντιμετώπισε η Mercedes στις ελεύθερες δοκιμές

Η Mercedes ήταν μια ομάδα που δυσκολεύτηκε αρκετά στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών, αντιμετωπίζοντας δύο σοβαρά προβλήματα.

Οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών, είχαν μια αρκετά μέτρια πρώτη ημέρα στο Autodromo Hermanos Rodriguez καταλαμβάνοντας τις θέσεις 7 και 9 στο FP2. Επιπλέον, ήταν πάνω από 1 δευτερόλεπτο μακριά από την Red Bull και λίγο πιο πίσω από την Ferrari.

Ένα από τα θέματα που αντιμετώπισαν με τις δύο W09 ήταν η υπερθέρμανση του κινητήριου συνόλου, με τον James Alisson να εξηγεί.

Είναι μια ασυνήθιστη πίστα και έχει παράξενες απαιτήσεις από το σασί σε διάφορα σημεία, στη κινητήρια μονάδα, στο σασί και στα ελαστικά. Από τα περάσματα της Παρασκευής δεν έχουμε βρει τις λύσεις για τις απαιτήσεις αυτές στον ένα γύρο ή σε μεγάλα stint. Είχαμε υπερθέρμανση στον κινητήρα σε πολλά σημεία, πράγμα που σημαίνει πως έπρεπε να τον προστατεύσουμε και να πάρουμε προφυλάξεις. Με λίγη τύχη και πολλή δουλειά, θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε για το Σάββατο και στον αγώνα όπου οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Ο Lewis Hamilton από την άλλη μεριά, είχε την φθορά των ελαστικών ως το μεγαλύτερο πρόβλημα του, σε έναν αγώνα όπου είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει και τον τίτλο.

Τρέχουμε με τις μεγαλύτερες αεροτομές σε αυτή τη πίστα, αλλά λόγω του υψομέτρου είμαστε πολύ γρήγοροι στις ευθείες, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου πρόσφυση στις στροφές, ούτε με την hyper-soft γόμα. Έχουμε έδαφος να καλύψουμε και πρέπει στις συνεδρίες μας να βρούμε λύσεις στα ερωτήματα αυτά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles