spot_img

Ψήνεται για Perez η Renault

H Renault φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση οδηγού, με τον Sergio Perez να βρίσκεται στην κορυφή της λίστα της γαλλικής ομάδας.

Ο Μεξικανός έχει πάρει τα μέγιστα με την Force India, ενώ πέρυσι την βοήθησε και με το παραπάνω στην κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Επιπλέον, ο Perez ήταν ο μοναδικός οδηγός της Force India που κατέκτησε όλα τα βάθρα της μετά τον Giancarlo Fisichella.

Πολλές αναφορές έχουν γίνει στο παρελθόν για ενδιαφέρον της Renault για τον Fernando Alonso, όμως αν το σκεφτούμε καλά, δεν θα μπορέσει η γαλλική ομάδα να μάχεται για τίτλους, τουλάχιστον το 2018. Οπότε δεν συμβαδίζει με τους στόχου του οδηγού της McLaren.

Αυτό που χρειάζεται η Renault τώρα, είναι να χτίσει για το μέλλον, με οδηγούς που θα της δώσουν αποτελέσματα μακροχρόνια, χωρίς να είναι απαιτητικοί σήμερα. Έτσι, η λύση του Sergio Perez είναι η ιδανική.

Μάλιστα όπως αναφέρει και η L’Equipe, οι Γάλλοι έχουν ήδη κάνει πρόταση στον Μεξικανό, ενώ θα επιδιώξουν μέσω συμφωνίας με την Force India, να τον πάρουν ακόμα και στο μέσον της φετινής σεζόν.

Βέβαια, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Perez θέλει να έχει τα χαρτιά του ανοικτά, μιας και μια ενδεχόμενη πρόταση από την Ferrari για να αντικαταστήσει τον Kimi Raikkonen την επόμενη σεζόν, σίγουρα  θα τον κάνει να το ξανασκεφτεί.

Η Renault ψάχνεται πολύ έντονα για έναν οδηγό να πλαισιώσει τον Nico Hulkenberg, καθώς η απόδοση του Jolyon Palmer δεν έχει πλησιάσει ούτε στο ελάχιστο εκείνη του Γερμανού.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles