spot_img

Raikkonen: «Εάν θέλουμε, μπορούμε να πάμε ταχύτερα»

Ο Kimi Raikkonen, μπορεί να ολοκλήρωσε στην 1η θέση των χρόνων τη τελευταία ημέρα των δοκιμών, όμως πιστεύει πως η SF71-H έχει περισσότερη ταχύτητα.

Οι δύο οδηγοί της Ferrari έγραψαν τους δύο ταχύτερους χρόνους των χειμερινών δοκιμών και για δεύτερη σερί χρονιά έδειξε τον δρόμο στους αντιπάλους της. Ο Φινλανδός ήταν 0.039s πιο αργός από τον teammate του, ενώ τη τελευταία ημέρα συμπλήρωσε 157 γύρους.

Μπορεί όμως να είχαν τους ταχύτερους γύρους, όμως ο Raikkonen  πιστεύει πως το μονοθέσιο μπορεί να πάει ταχύτερα.

Υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Εάν θέλουμε, μπορούμε να πάμε ταχύτερα. Κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο ταχύτερος μέχρι να πάμε στους δύο πρώτους αγώνες. Κάναμε πολλούς γύρους και δοκιμάσαμε πράγματα στο μονοθέσιο ώστε να γίνει πιο άνετο. Συνολικά είναι ένα δυνατό πακέτο. Προφανώς, πάντα μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα, αλλά αυτό είναι λογικό με ένα μονοθέσιο. Ακόμα κι όταν κερδίζεις αγώνες, μπορείς να βελτιωθείς. Είναι πολύ αξιόπιστο μονοθέσιο και θα δούμε από πίστα σε πίστα.

Η Ferrari έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Βαρκελώνη και μαζί με την Mercedes και την Red Bull θα δώσουν τη μάχη για τον φετινό τίτλο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles