spot_img

Rally Αργεντινής: Ο Neuville κέρδισε στο νήμα

Ο Thierry Neuville πήρε τη δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στο Rally Αργεντινής, επικρατώντας για μόλις 0.7s(!) του Elfyn Evans.

O Βέλγος, εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και την ταχύτητα του i20 WRC και έκανε την μεγάλη του επίθεση την τελευταία ημέρα. Αυτό για τον ίδιο έπιασε καθώς μέχρι την Power Stage είχε μειώσει τη διαφορά στα 0.6s. Όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Evans τη Κυριακή, καθώς τα φρένα τον δυσκόλεψαν ιδιαίτερα, πράγμα που οδήγησε στην μείωση της διαφοράς.

Στην Power Stage όμως, ο Βρετανός είχε ξεκινήσει καλύτερα και ήταν 3 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον οδηγό της Hyundai στα πρώτα split. Αλλά, ο Neuville δεν το παράτησε και μέχρι το τέλος και αντέστρεψε την εικόνα κερδίζοντας την ειδική για 1.3s και ταυτόχρονα το Rally για 0.7s.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Neuville στη σεζόν, αφήνοντας τον Evans πικραμένο στη 2η θέση. Όμως, αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια στον οδηγό της M-Sport για την εξαιρετική του εμφάνιση, παρά την απώλεια της νίκης.

Στη 3η θέση βρέθηκε ο Ott Tanak, ο οποίος δεν απειλήθηκε από τον Sebastien Ogier που τερμάτισε τελικά σε μια αθόρυβη 4η θέση. Έτσι, για ακόμη μια χρονιά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν φεύγει νικητής από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο Jari-Matti Latvala βρέθηκε στη 5η θέση όντας το πρώτο Toyota, ενώ τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Paddon, Hanninen, Sordo, Ostberg και ο νικητής του WRC 2, Pontus Tidemand.

Αποτελέσματα Αγώνα

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles