spot_img

Rally Μόντε Κάρλο: Θρίαμβος Neuville με εντυπωσιακό comeback

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος WRC άνοιξε με το Rally Μόντε Κάρλο, με τον Thierry Neuville να παίρνει εντυπωσιακά τη νίκη με την Hyundai.

Ο Βέλγος δεν ξεκίνησε ιδανικά το Rally, αλλά αντέδρασε και κάνοντας μια φοβερή αντεπίθεση, την ολοκλήρωσε το πρωί της Κυριακής και με τον πρώτο χρόνο στη Power Stage για 0.016s πήρε τη νίκη και το απόλυτο των 30 βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών. Η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο με τον πρώτο του θρίαμβο στο Μόντε-Κάρλο και τη Hyundai σε μια σεζόν η οποία αναμένεται συναρπαστική. Ο Sebastien Ogier στη πρώτη του εμφάνιση με τη Toyota δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έμεινε στη 2η θέση στη κατάταξη, αφήνοντας πίσω του τον teammate του, Elfyn Evans στη τελευταία ΕΔ κάνοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο. Ο Ουαλός πάλεψε, ανέβηκε στη κορυφή το Σάββατο, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να επιβληθεί του Γάλλου. Όμως η εμφάνιση αυτή δείχνει πως θα έχουμε μάχη στη Toyota

Στη 4η θέση ολοκλήρωσε ο Esapeeka Lappi με το Ford Fiesta της M-Sport σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση έπειτα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις πρώτες Ειδικές Διαδρομές. Ο Kalle Rovanperä στο πρώτο του Rally με αυτοκίνητο WRC πήρε την 5η θέση μπροστά από τον πολυπρωταθλητή, Sebastien Loeb. Ο Γάλλος με το i20 είχε έξοδο και αντιμετώπισε προβλήματα έντονης φθοράς στο εμπρός αριστερό ελαστικό του και έχασε δύο θέσεις τη τελευταία ημέρα. Ακολούθησε ο Takamoto Katsuta με το τρίτο Toyota μπροστά από τον Teemu Suninen, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στη Power Stage και τρεις επιπλέον βαθμούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ott Tanak, εγκατέλειψε το Rally μετά από ένα απίστευτο ατύχημα που είχε στην ΕΔ4, όπου με 170 χλμ/ώρα βγήκε εκτός δρόμου και έπειτα από πολλές τούμπες κατέληξε στον από κάτω δρόμο. Ευτυχώς τόσο ο ίδιος αλλά και ο συνοδηγός του είναι καλά στην υγεία τους.

Αποτελέσματα Rally Μόντε-Κάρλο

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles