spot_img

Ricciardo: «Πιο δυνατός teammate o Max από τον Seb»

O Daniel Ricciardo πιστεύει πως ο νεαρός Ολλανδός είναι πιο δύσκολος αντίπαλος απ’ότι ο 4άκης παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Αυστραλός οδηγός ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 στην HRT, ενώ προάχθηκε στην Red Bull από την Toro Rosso το 2014 και από τότε έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός. Μάλιστα, στην πρώτη του σεζόν, τέθηκε αντίπαλος με τον Sebastian Vettel που είχε πάρει εκείνη τη περίοδο 4 σερί πρωταθλήματα.

Το 2014, αποδείχθηκε δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις για τους Ταύρους, όμως ο Ricciardo κατάφερε να πάρει 3 νίκες, ενώ ο Vettel καμία. Τώρα, ο Honey Badger πιστεύει πως ο τωρινός του teammate, Max Verstappen, είναι πιο δυνατός απ’ότι ο Seb.

Δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τον Sebastian. Ήταν και είναι ακόμα ένας μεγάλος οδηγός. Όμως, πιστεύω πως ο Max είναι πολύ πιο δυνατός teammate.

Μπορεί όμως να μιλά με εξαιρετικά λόγια για τον νεαρό Ολλανδό, όμως οι δύο οδηγοί είχαν και τις στιγμές τους. Στην Ουγγαρία, ο Verstappen έπεσε πάνω στον Ricciardo στον πρώτο γύρο του αγώνα, αναγκάζοντας τον Αυστραλό να εγκαταλείψει.

Ο Ricciadro μπορεί να είχε θυμώσει πολύ με τη κίνηση αυτή, όμως οι δύο οδηγοί τα βρήκαν και έχουν αφήσει πίσω το συμβάν αυτό. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κρύψει όμως τι έγινε αφότου εγκατέλειψε.

Οι άνθρωποι της πίστας απομάκρυναν το μονοθέσιό μου και εγώ ήμουν σε φάση “άσε με μόνο μου”. Ήθελα να περιμένω να περάσει ο Max. Στη ζέστη της στιγμής, είπα κάποια πράγματα, αλλά πιστεύω πως διαχειρίστηκα σωστά τον εαυτό μου. Προχωρήσαμε, προφανώς όμως ήμουν εκνευρισμένος. Απολογήθηκε σαν άντρας, αυτό ήταν σημαντικό. Είχαμε μια ιδιωτική συζήτηση δίχως κάμερες, πράγμα που ήταν σημαντικό.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles