spot_img

Rossi: «Αγωνίζομαι για να είμαι στη κορυφή»

Ο Valentino Rossi μπορεί να έχει κλείσει τα 39 του χρόνια, όμως αποδεικνύει πως μπορεί να παλέψει για νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Yamaha και θα τον βλέπουμε να μάχεται σε κορυφαίο επίπεδο για ακόμα δύο χρόνια. Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, ο Rossi πάλεψε μέχρι τέλους με τους Andrea Dovizioso & Marc Marquez, όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 3η θέση και το βάθρο.

Ο ίδιος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αυτό, μιας και ο λόγος που συνεχίζει να τρέχει είναι το γεγονός πως μπορεί να αποδείξει κάθε φορά πως η θέση του είναι στις κορυφαίες θέσεις.

Στο άθλημά μας, όπως και στα άλλα, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Δεν αγωνίζομαι για να δείξω ότι δεν είμαι πολύ μεγάλος, αγωνίζομαι για να μου αποδείξω ότι μπορώ να είμαι στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος που έμεινα κοντά στους Dovi και Marquez που ήταν οι πιο γρήγοροι αναβάτες στα τελευταία στάδια του αγώνα. Με τον Petrucci μπήκαμε σε μια στροφή με 20χλμ/ώρα  παραπάνω. Χωρίς αυτό το λάθος θα μπορούσα, ίσως, να παλέψω μαζί τους περισσότερο. Αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κερδίσω. Το κλειδί ήταν ότι κατάφερα και πέρασα τον Zarco, όταν ο Dovi μπήκε μπροστά και άρχισε να αλλάζει ο ρυθμός. Το βάθρο είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles