spot_img

Rossi: «Ακόμα δεν είναι η ώρα να μιλήσω με τον Marc»

Ο Valentino Rossi δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει γνώμη για όσα έγιναν στην Αργεντινή, ενώ ακόμα δεν θέλει να μιλήσει με τον Marc Marquez.

O Ιταλός ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα στη Termas de Rio Hondo, καθώς ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα καταστράφηκε όταν ο αναβάτης της Honda τον χτύπησε και τον οδήγησε σε πτώση. Τώρα, στα πλαίσια του GP των ΗΠΑ, δείχνει αμετάκλητος και προς το παρόν, δεν νιώθει πως θέλει να μιλήσει στον αντίπαλό του.

Ξαναείδα τον Αγώνα και πιστεύω ακριβώς αυτά που είπα στην Αργεντινή. Λέγοντας αυτό όμως, είναι καλύτερα να κοιτάζουμε μπροστά. Πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας σε αυτόν τον αγώνα και να γυρίσουμε σελίδα, διότι είναι χάσιμο χρόνου να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Ακόμα δεν είναι η ώρα να μιλήσω με τον Marc. Όταν είχε γίνει με τους Senna και Prost, αυτοί πάλευαν για τον τίτλο, ενώ ό,τι έγινε στην Αργεντινή ήταν ανούσιο. Ίσως μια μέρα καθίσουμε και μιλήσουμε. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί αυτή η αντιπαλότητα, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να εστιάσουμε στον αγώνα εδώ. Το CοTA είναι δύσκολη πίστα και πρέπει να σκεφτώ τη δουλειά μας. Ελπίζω να μην αυξηθούν οι αντιπαλότητες και να χαρούμε ένα καλό πρωτάθλημα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles