spot_img

Rossi: «Δεν είμαι 100% έτοιμος»

Ο Valentino Rossi πήρε το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να αγωνιστεί στο GP Ιταλίας, όμως σύμφωνα με τον ίδιο έχει ακόμα πολλούς πόνους.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης με motocross. O Rossi μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέρασε μία νύκτα.

Μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή του στον αγώνα, όμως οι γιατροί του έδωσαν το «ΟΚ» και θα τρέξει κανονικά.

«Ήταν μια άσχημη πτώση, επίπονη, ειδικά στο στομάχι και μπροστά. Πέρασα μια νύχτα στο νοσοκομείο γιατί ήταν δύσκολο να αναπνεύσω. Αλλά και μετά στο σπίτι πονούσα πάρα πολύ και ήμουν απαισιόδοξος για τον αγώνα. Εδώ και δυο ημέρες όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Εδώ δυο πράγματα είναι σημαντικά και περιμένω να δω πως θα είμαι. Ένα είναι η αλλαγή του σώματός μου πάνω στη σέλα και το άλλο είναι ότι όταν πιέζεις πρέπει να ανασαίνεις πιο πολύ κι ακόμα πονάω. Σίγουρα ακόμα δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά ακόμα είναι Πέμπτη και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα την Κυριακή».

Μετά το ατύχημα που είχε όμως, ο Vale δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταματήσει μια και καλή το motocross.

«Μου αρέσει και πάντα προπονούμαι με motocross. Είναι ιδανική προπόνηση, αλλά μετά το ατύχημα η καριέρα μου στο motocross ίσως τελείωση. Νοιώθω τυχερός πραγματικά, διότι με τέτοια πτώση είναι πολύ εύκολο να σπάσεις κάτι και να μείνεις σπίτι σου στους δυο πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν. Αύριο θα ξεκινήσω κανονικά, θα δω αν πονάω και θα κάνω λιγότερους γύρους για να κρατήσω ενέργεια για την Κυριακή».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles