spot_img

Rossi: «Δεν είναι τυχαία τα όσα κάνει ο Marquez»

O Valentino Rossi μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Marc Marquez στο να αποτρέπει τόσες πολλές πτώσεις στη πίστα.

Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής της Honda, είναι γνωστός για το γεγονός πως πιέζει στα όρια και πέρα από αυτά της μοτοσυκλέτας, καταλήγοντας στα χαλίκια. Όμως, κυρίως το 2017, τον είδαμε να αποτρέπει σίγουρες πτώσεις, που άφησαν πολλούς με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα, ο Rossi πιστεύει πως οι ικανότητες του Marquez έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ και κανένας δεν πρέπει να βάζει τον παράγοντα τύχη στη μέση.

Είναι εντυπωσιακό αυτό που κάνει, μιας και δεν πέφτει πια τόσο πολύ. Απέτρεψε τόσες πτώσεις πέρυσι, που παύει πλέον να είναι σύμπτωση. Για μένα σημαίνει ότι δούλεψε πολύ για να βελτιώσει την τεχνική και το στυλ του ή τον βοηθά και η οδήγηση. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που του βγαίνει φυσικά ή το δούλεψε, αλλά βάζει το σώμα του ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα και την άσφαλτο και το χρησιμοποιεί για να μην πέσει.

Στη συνέχεια, ο θρύλος του MotoGP συνέχισε λέγοντας πως μόνο με την Honda θα μπορούσε να τα κάνει αυτά ο πρωταθλητής και εξηγεί τον λόγο.

Δεν πιστεύω είναι τα ηλεκτρονικά, αλλά η ίδια η μοτοσυκλέτα. Η Honda είναι έτσι κατασκευασμένη, ώστε όταν το μπροστινό σου διπλώνει να συνεχίζει να στρίβει. Με τη δική μας μοτοσυκλέτα αν σου διπλώσει το μπροστινό, δεν υπάρχει περίπτωση να τη σηκώσεις.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles