spot_img

Rossi: «Δεν νικάμε γιατί δεν είναι σε κορυφαίο επίπεδο η μοτοσυκλέτα»

Ο Valentino Rossi μίλησε για τους 21 αγώνες της Yamaha δίχως νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχει σαν οδηγός.

Η Yamaha ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη, καθώς τόσο οι Valentino Rossi και Maverick Vinales δεν έχουν τον εξοπλισμό στα χέρια τους όπου θα μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλησιάζοντας στον 13ο αγώνα για το 2018, ο Rossi αναφέρθηκε στους 21 αγώνες μακριά από τις επιτυχίες και για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε τα λόγια του.

Όταν δεν νικάς, τότε πρέπει να προσαρμόζεσαι. Φυσικά και αγωνίζομαι για τη νίκη, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει γιατί δεν έχουμε φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο τη μοτοσυκλέτα. Σε κάποιους Αγώνες φέτος οδήγησα πολύ καλά και με μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα θα είχα διεκδικήσει τη νίκη. Ειλικρινά, φέτος νοιώθω πολύ καλά και είμαι σε καταπληκτική κατάσταση. Φτάνω στο τέλος του αγώνα κι έχω κι άλλη ενέργεια. Είναι κρίμα, λοιπόν, που δεν είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο από τεχνολογικής άποψης, μιας και νοιώθω πολύ δυνατός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει πλέον σε αυτή την ηλικία και το τι τον κάνει να συνεχίζει σε αυτό το επίπεδο.

Να βελτιώνεις τις ικανότητές σου και να βρίσκεις κάτι καινούργιο να κάνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα. Κι όταν μπορώ και αλλάζω στυλ, ή θέση στη μοτοσυκλέτα, ή το πως φρενάρω ή σηκώνω τη μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση, αυτό είναι καταπληκτικό, γιατί παρά το ότι είμαι μεγάλος σε ηλικία, τα καταφέρνω. Αν δεν το έχεις αυτό, τότε είναι καλύτερα να κάθεσαι στο σπίτι, να χαλαρώνεις ή να πίνεις καμμιά μπύρα στον καναπέ.

Όσο για το μέλλον του πέρα από το τωρινό συμβόλαιο, δήλωσε πως ενδεχομένως να στραφεί σε αγώνες στους τέσσερις τροχούς.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Το θέμα είναι ότι είμαι μεγάλος και κάποια στιγμή θα σταματήσω. Πάντως οι αγώνες είναι η ζωή μου. Όταν σταματήσω τους Αγώνες με τις μοτοσυκλέτες, θέλω να δοκιμάσω με τα αυτοκίνητα. Και φυσικά να έχω περισσότερο χρόνο για χαλάρωση. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τους νεαρούς οδηγούς στην Ακαδημία, μιας και το διασκεδάζω πολύ και ίσως να επεκτείνουμε την παρουσία της ομάδας μας και στη μεγάλη κατηγορία. Έχω πολλές ιδέες. Πάντως, όταν σταματήσω θα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles