spot_img

Rossi: «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί»

Ο Valentino Rossi ήταν άκρως απογοητευμένος από τις ελεύθερες δοκιμές στο Motegi, όντας μόλις 12ος μετά το FP2.

O Ιταλός αναβάτης της Yamaha ήταν εκτός ρυθμού την Παρασκευή για το GP Ιαπωνίας, την ώρα που οι αντιπάλοι του έγραφαν ταχύτατους χρόνους. Μάλιστα, στο FP2 ήταν 1.5s πιο αργός από τον ταχύτερο στη διαδικασία, Andrea Dovizioso.

O Rossi έχει τεράστιο παρελθόν με εντυπωσιακούς αγώνες στη βροχή, με τον ίδιο και την ομάδα να μην γνωρίζουν που ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Δοκιμάσαμε πολλά, αλλά έχουμε μεγάλο πρόβλημα και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε το γιατί. Πέρυσι ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα στη βροχή, αλλά φέτος με την καινούργια Μ1  δυσκολευόμαστε. Είναι περίεργο.

Το πλαίσιο του 2016 δεν είναι λύση όπως δήλωσε ο Vale, καθώς το ομολογκάρισμα είναι διαφορετικό, ενώ και ο κινητήρας είναι καινούργιος. Όμως, αυτό του ’18 που φορούν οι δύο αναβάτες της Yamaha έχει βοηθήσει, αλλά μόνο στο στεγνό.

Δεν είναι τόσο άσχημο. Έχουμε πρόβλημα, αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως στο βρεγμένο δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Είναι πολύ δύσκολο. Ανησυχούμε πολύ γιατί δοκιμάσαμε πολλά σήμερα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω και κάτι άλλο να κάνω. Πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται για τη νέα σεζόν. Ήδη στις εισόδους είμαι πολύ αργός και δεν νοιώθω το πίσω μέρος. Πάντα υπάρχει αυτή η έλλειψη πρόσφυσης στον πίσω τροχό και το σπινάρισμα στην επιτάχυνση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles