spot_img

Rossi: «Έδωσα τα πάντα, αλλά δεν ήμουν γρήγορος»

Ο Valentino Rossi ήταν απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα στο Misano, καθώς μέσα στο «σπίτι» του δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός έκανε έναν μέτριο αγώνα και δεν κατάφερε ποτέ να βρει έναν ανταγωνιστικό ρυθμό ώστε να μπορέσει έστω να διεκδικήσει το βάθρο. Η Yamaha είδε τον Maverick Vinales να ξεκινά από την πρώτη σειρά, όμως η M1 έδειξε να είναι η τέταρτη σε δυναμική μοτοσυκλέτα, με το αρνητικό σερί δίχως νίκες να συνεχίζεται για τους Ιάπωνες.

Στον εντός έδρας αγώνα του, ο Rossi ήθελε κάτι καλύτερο από την 7η θέση που τερμάτισε, μιας και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον αγώνα.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Πολύ κρίμα που δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Όλα ήταν πολύ δύσκολα. Ήδη από το ζέσταμα δυσκολευόμουν. Οι συνθήκες ήταν ίδιες με χτες το απόγευμα, αλλά η αίσθηση με την Μ1 και τα ελαστικά ήταν χειρότερη. Ήταν σαν να είχα λιγότερη πρόσφυση. Έδωσα τα πάντα, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Δεν ήμουν όπως χτες με χρόνους στο 32.9 ή 33.0 και 33.1. Ήμουν σχεδόν 1s πιο αργός.

Στη συνέχεια, επανέλαβε το ό,τι η Yamaha έχει μείνει πίσω σε εξέλιξη σε σχέση με την Ducati και την Honda, ειδικά όσο περνά η σεζόν.

Τις τελευταίες τρεις σεζόν ξεκινάμε μ’ ένα καλό επίπεδο, αλλά καθώς περνά η σεζόν και ειδικά στο δεύτερο μισό, από τεχνικής άποψης υποφέρουμε περισσότερο. Αν δείτε τις τρεις αυτές σεζόν, παίρνω περισσότερα βάθρα στο πρώτο μισό απ’ ότι στο δεύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι η Ducati και η Honda εξελίσσουν καλύτερα τις μοτοσυκλέτες αυτό το διάστημα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, μιας και είναι θαύμα που έχουμε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα! Ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θα είναι πολύ δύσκολο να μείνουμε εκεί, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε ενώ και ο Dovi δεν είναι πολύ μακριά μας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles