spot_img

Rossi: «Είμαι γρήγορος αλλά δεν είναι αρκετό για τη νίκη»

Ο Valentino Rossi έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από το τελευταίο τεστ στο Κατάρ, όμως τα προβλήματα φθοράς ελαστικών παρέμειναν.

Ο 9-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε ένα εποικοδομητικό τριήμερο στο Losail, με τον ταχύτερο χρόνο του να είναι 0.4s μακριά από τον ταχύτερο, τον οποίο σημείωσε ο Maverick Vinales. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεται στο σημείο που θα ήθελε ο Ιταλός, όντας η πιο αργή M1 στη πίστα.

Μιλώντας για τις δοκιμές, ο Rossi είχε καλή διάθεση αλλά δεν έκρυψε και τις ανησυχίες του.

Νιώθω πολύ καλά πάνω στη μηχανή. Είμαι πολύ γρήγορος, ιδιαίτερα στους 5-6 πρώτους γύρους, έχω πολύ καλό ρυθμό. Δυστυχώς όμως για την ώρα δεν είναι αρκετό για να παλέψω για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια προσομοίωση αγώνα αλλά είχαμε παρόμοια προβλήματα με τα ελαστικά όπως το 2019. Αυτό δεν είναι καλό και αναγκάστηκα να μειώσω τον ρυθμό μου. Τώρα οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν και θα έρχονται οι πρώτοι αγώνες. Πάντα στα αγωνιστικά τριήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Rossi είναι στο τελευταίο χρόνο συμβολαίου με την Yamaha και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο MotoGP, με την SRT Yamaha Petronas να είναι η ίσως μοναδική επιλογή που έχει για το 2021.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles