spot_img

Rossi: «Επιτέλους έχουμε MotoGP, μου έλειψε η M1»

Ο Valentino Rossi είναι άκρως χαρούμενος με την επιστροφή του MotoGP στην δράση, με τον πρώτο αγώνα το επερχόμενο σαββατοκύριακο στην Jerez.

Έπειτα από σχεδόν οκτώ μήνες, το κορυφαίο πρωτάθλημα σε δύο τροχούς επιστρέφει πιο συναρπαστικό από ποτέ με τον εναρκτήριο αγώνα στην Αυστρία. Το φετινό καλεντάρι προβλέπει 13 αγώνες σε 8 διαφορετικές πίστες, όμως αυτό δεν πρόκειται να μας στερήσει οποιαδήποτε δράση.

O Rossi μπαίνει στο τελευταίο του χρόνο με συμβόλαιο σε εργοστασιακή ομάδα, όμως αν υπάρχει κάποια συμφωνία με την SRT Yamaha Petronas δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν. Το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει σύντομα, όμως ο ίδιος είναι έτοιμος για τη πρόκληση του 2020.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επιτέλους, μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι MotoGP. Είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εμένα, γιατί μου έλειψε η M1 μου. Επίσης πιστεύω πως και οι οπαδοί είναι πολύ χαρούμενοι. Αύριο (Τετάρτη) θα κάνουμε τις δοκιμές στη πίστα. Τα βήματα μπροστά και η βελτίωση που κάναμε στη Μαλαισία και στο Κατάρ ήταν θετικά στοιχεία, αλλά αυτό ήταν πολύ καιρό πριν. Πρέπει να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε την αγωνιστική εβδομάδα του GP Ισπανίας με κατανόηση και καλή αίσθηση της πίστας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν με την ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles