spot_img

Rossi: «Για 15 γύρους ζούσα το όνειρο»

Ο Valentino Rossi ήταν άκρως απογοητευμένος από τον αγώνα της Μαλαισίας, μιας και θα μπορούσε έπειτα από παραπάνω από έναν χρόνο να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ιταλός έκανε τη τέλεια εκκίνηση και έστριψε στην 1η θέση κι ήταν εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έχοντας εξαιρετικό ρυθμό, είχε ανοίξει μια διαφορά ασφαλείας και άντεχε για ένα μεγάλο μέρος στη πίεση στο δεύτερο μισό του Marc Marquez που τον πλησίαζε.

Όμως στον 17ο γύρο έκανε ένα μεγάλο λάθος που του κόστισε τη νίκη έχοντας πτώση στη στροφή, βάζοντας τέλος στα όνειρα της νίκης που τόσο ψάχνει φέτος. Ο Rossi όμως δηλώνει τόσο απογοητευμένος αλλά και χαρούμενος με τον ρυθμό του από την Μαλαισία.

Από τη μια είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έκανα τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς σε μια δύσκολη πίστα για εμάς και με δύσκολες συνθήκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη είμαι πολύ, πάρα πολύ απογοητευμένος για το λάθος μου. Το να κάνεις τέτοιο αγώνα και να φεύγεις χωρίς βαθμούς είναι απογοητευτικό, ναι. Πρέπει να πούμε ότι είναι το πρώτο μου λάθος φέτος και είναι ίσως η χειρότερή μου στιγμή, είμαι συντετριμμένος για την πτώση.

Αλλά είμαι και χαρούμενος γιατί για 15 γύρους ζούσα το όνειρο. Και μετά τη νίκη του αδερφού μου θα ήταν μια καταπληκτική ημέρα. Αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε τι έγινε. Σίγουρα πίεζα, αλλά το ίδιο έκανα για 15 γύρους. Το πίσω γλίστρησε λίγο παραπάνω τότε κι έπεσα. Ήθελα να πιέσω γιατί καταλάβαινα ότι ο Marquez ερχόταν. Νομίζω ότι είναι κρίμα για όλους που έπεσα γιατί θα ήταν ωραία στο τέλος. Ήμουν δυνατός και στο τέλος και θα μπορούσα να παλέψω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles