spot_img

Rossi: «Ή Petronas ή σταματάω από το MotoGP»

Ο Valentino Rossi μίλησε και πάλι για το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στο MotoGP ή να σταματήσει τους αγώνες στους δύο τροχούς. Οι επιλογές του Ιταλού είναι περιορισμένες, όμως ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει σταματήσει.

Τα αρχικά πλάνα του θρύλου του MotoGP ήταν να αποφασίσει το καλοκαίρι, με βάση τη δική του απόδοση, αν θα συνεχίσει ή όχι στο πρωτάθλημα. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συμμετάσχει σε αγώνες αντοχής με GT αγωνιστικά, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρος αν θέλει μια νέα περιπέτεια.

Οι δηλώσεις του Valentino Rossi:

Το πλάνο μου ήταν ξεκάθαρο, να αλλάξω κάτι στην ομάδα και να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι για να δω αν είμαι ανταγωνιστικός. Περισσότερο από πέρυσι. Θέλω να συνεχίσω, αλλά μόνο αν είμαι δυνατός και τώρα, χωρίς αγώνες, πρέπει να ψάξω μέσα μου για να δω αν έχω αρκετή δύναμη και κίνητρο. Έχω μια καλή ευκαιρία με την Petronas που είναι μια κορυφαία ομάδα. Είναι καινούρια ομάδα, αλλά έχει ανθρώπους που ήδη ξέρω και για μένα είναι καλή επιλογή.  Πρέπει να αποφασίσω όμως και έχω δύο επιλογές. Είτε θα συνεχίσω με την Petronas, είτε θα σταματήσω από το MotoGP. Μίλησα με τον Jarvis και την Yamaha, αλλά όχι απευθείας με τον Razlan, αλλά μου άρεσαν αυτά που είπε. Δεν θέλω να πάω στην Petronas απλά για να κάνω μια τελευταία σεζόν και να πω αντίο στους οπαδούς μου. Θα δώσω το 100%, αυτό είναι βέβαιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles