spot_img

Rossi: «Ήξερα ακριβώς τι να περιμένω»

Ο Valentino Rossi ήταν άκρως ευχαριστημένος μετά το GP του Κατάρ, στο οποίο κατάφερε να ανέβει στο τελευταίο σκαλί του βάθρου.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και ανέβηκε γρήγορα στις πρώτες θέσεις, όπου μαχόταν με τους Marc Marquez και Johann Zarco για τη 1η θέση. Όμως, όσο περνούσαν οι γύροι, έχασε δύο θέσεις μαζεμένες όταν προσπάθησε να περάσει τον Γάλλο της Tech 3 και δεν μπόρεσε να είναι σε θέση να παλέψει στα ίσα για τη νίκη.

Η 3η θέση όμως, είναι μια πολύ καλή αρχή για τον ίδιο και τη Yamaha, καθώς ξεκινάει με μια πολύ καλή βάση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Έκανα ένα λάθος στα φρένα μαζί με τον Zarco και πέσανε πάνω μας σαν αγέλη λύκων όταν μυρίσει αίμα! Κρίμα που δεν κατάφερα να είμαι μαζί τους μέχρι το τέλος. Αυτή η μοτοσυκλέτα που έχουμε είναι καλή. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε στην επιτάχυνση, μιας και υστερούμε σ’ αυτό το κομμάτι. Όσο για την απόδοσή μας σήμερα; Δεν με εξέπληξε. Ήξερα τι ακριβώς να περιμένω, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα βήμα εμπρός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles