spot_img

Rossi: «Καλή πίστα για εμένα το Motegi»

Ο Valentino Rossi είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο GP Ιαπωνίας, παρά το κακό αποτέλεσμα του 2017.

Ο Ιταλός διεκδίκησε το βάθρο στη Ταϊλάνδη, ενώ βρέθηκε να οδηγεί και τον αγώνα για μερικούς γύρους. Τελικά, έπειτα από μια έντονη μάχη με τον Maverick Vinales, πλασαρίστηκε τελικά στην 4η θέση. Τώρα στην Ιαπωνία και το Motegi βλέπει μόνο θετικά, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια πίστα στην οποία τον βολεύει, αλλά και ένα τεστ για το πόσο η ομάδα βελτίωσε την M1.

Φτάνω στην Ιαπωνία αισιόδοξος ότι μπορεί να είμαι δυνατός κι εδώ. Συνήθως το Motegi είναι μια καλή πίστα για μένα. Ελπίζω να είναι στο στεγνό, διότι πέρυσι ήταν εφιάλτης με τη βροχή και τις τρεις ημέρες. Αν πράγματι έχουμε βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα τρία επόμενα Grand Prix.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

To 2017, το πλαίσιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα της Yamaha στη συγκεκριμένη πίστα, όμως φέτος το πρόβλημα είναι στα ηλεκτρονικά, σύμφωνα πάντα με τους αναβάτες. Οπότε μένει να δούμε κατά πόσο μπορούν οι Rossi και Vinales να διεκδικήσουν και σε αυτό τον αγώνα το βάθρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles