spot_img

Rossi: «Μου έχει λείψει πολύ η M1 μου»

Ο Valentino Rossi ετοιμάζεται σε φουλ ρυθμούς για την έναρξη της χρονιάς, έχοντας πλέον στα χέρια του και το επίσημο πρόγραμμα αγώνων.

Το MotoGP προχώρησε στην ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος για το 2020, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η φετινή σεζόν. Τα χαρμόσυνα νέα τα υποδέχθηκαν ομάδες και αναβάτες με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η προσοχή όλων είναι στον πρώτο αγώνα τον Ιούλιο.

Ο Rossi είναι ένας από τους αναβάτες που ανυπομονούν να ξεκινήσει η χρονιά, καθώς πέραν του θέματος για το αν θα μείνει στο MotoGP την επόμενη σεζόν, διψάει για να οδηγήσει και πάλι τη μοτοσυκλέτα του. Η φετινή του σεζόν μπορεί να είναι σε 8 διαφορετικές πίστες που θα επεκταθούν σε 13 αγώνες, όμως δεν αποκλείεται η ίσως τελευταία του σεζόν, να περιλαμβάνει επιπλέον αγώνες.

Τώρα ο Rossi μιλάει για την επιστροφή του στη δράση και ανυπομονεί να μπει στην πίστα.

Νομίζω ότι όλοι ένιωσαν καταπληκτικά βλέποντας το νέο πρόγραμμα αγώνων. Όλοι, οι ομάδες, εμείς, οι οπαδοί, όλοι πιστεύω πως νιώσαμε μια ανακούφιση. Μου έχει λείψει πολύ η M1 μου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και σε τι επίπεδο είμαστε, μιας και έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε το τελευταίο τεστ. Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε και πάλι μπροστά και για να δώσουμε στους οπαδούς ένα λόγο να συντονιστούν και να πανηγυρίσουν για εμάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles