spot_img

Rossi: «Οι αναβαθμίσεις είναι αυτό που ζητάω πάνω από 2 χρόνια»

Ο Valentino Rossi είναι αισιόδοξος πως οι αναβαθμίσεις της ομάδας του είναι στη σωστή κατεύθυνση, καθώς είναι αυτά που ζητάει εδώ και 2,5 χρόνια.

Ο Ιταλός πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν, με το τελευταίο του καλό αποτέλεσμα να είναι το βάθρο στο Τέξας, ενώ στον τελευταίο αγώνα στο Silverstone έμεινε στη 4η θέση. Το τελευταίο διάστημα, η Yamaha έχει βελτιώσει την M1, στη κατεύθυνση την οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήθελε για πάνω από 2 χρόνια.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πράγματα τα οποία τον ευχαριστούν, ο Vale θέλει να δει βελτίωση και στη τελική ταχύτητα. Αυτός είναι ένας ακόμα τομέας που πονάει η Yamaha που σκοπεύει να μειώσει τη διαφορά από τη Ducati τουλάχιστον, κατά το ήμισυ.

Η Yamaha εργάζεται πάνω σε έξυπνα πράγματα πλέον. Στην επιτάχυνση, στα ηλεκτρονικά να διαχειριζόμαστε το πίσω ελαστικό καλύτερα. Αυτά είναι πράγματα που ζητάω να έχω για 2,5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα απάντηση μέχρι πριν από δύο μήνες. Μπορεί λοιπόν να είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο τέλος της σεζόν αλλά και την επόμενη. Έχουμε βελτιωθεί αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Στους αγώνες είμαστε 8-9 δευτερόλεπτα πίσω από τους κορυφαίους οδηγούς και οι άλλες μοτοσυκλέτες κάνουν μέχρι και 12 χλμ/ώρα περισσότερα στις ευθείες. Δεν μπορούμε να είμαστε όσο δυνατή είναι η Ducati, αλλά μπορούμε να μειώσουμε στο μέσον τη διαφορά.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles