spot_img

Rossi: Στο σωστό δρόμο με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

Ο Valentino Rossi πιστεύει πως ο ίδιος και η ομάδα του είναι σε θέση να πάρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην αρχή της χρονιάς.

Ο πρώτος αγώνας για το 2019 πλησιάζει, με ομάδες και αναβάτες να βρίσκονται στο Κατάρ και τη πίστα του Losail για να δώσουν τη πρώτη μάχη. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha έρχεται από μια δύσκολη χρονιά, δίχως νίκη και έπειτα από έναν δυνατό χειμώνα είναι αισιόδοξος πως μπορεί να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Τόσο στις χειμερινές δοκιμές της Sepang, όσο και σε αυτές του Κατάρ κάναμε βήματα μπροστά. Μπορούμε να πούμε ότι τα τεστ ήταν θετικά.Φυσικά κι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο ο δρόμος στον οποίο βρισκόμαστε είναι ο σωστός.

Ο Vale συνέχισε λέγοντας πως μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, θα μπορεί ο ίδιος και η ομάδα του να καταλάβουν ακόμα περισσότερα πράγματα για να βρουν τις λύσεις που χρειάζονται.

Αυτή την Παρασκευή θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε καλύτερα πολλά πράγματα. Θα έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι έτοιμη για τον αγώνα. Νιώθω καλά, προπονήθηκα καλά το χειμώνα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη σεζόν με την ομάδα μου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το 2018, ο Rossi είχε κάνει μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση στο Κατάρ καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στον αγώνα, ένα αποτέλεσμα το οποίο ελπίζει να ξεπεράσει φέτος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles