spot_img

Rossi: «Θετικό τριήμερο αλλά λίγο απογοητευμένος»

O Valentino Rossi έφυγε από τον τρίτο αγώνα της χρονιάς με μια τέταρτη θέση, όμως δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ο Ιταλός ξεκίνησε από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης και στα πρώτα στάδια, έμοιαζε πιθανό να απειλήσει τον Andrea Iannone για τη τελευταία θέση στο βάθρο. Έπειτα από την Αργεντινή και το κάκιστο αποτέλεσμα δίχως να φταίει ο ίδιος, έπρεπε να πάρει κάτι καλό και τελικά η 4η θέση ήταν το μέγιστο που μπορούσε.

Δεν πήγε και άσχημα. Ήταν ένα θετικό σ/κ αλλά είμαι και λίγο απογοητευμένος επειδή ήλπιζα ότι θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη. Ήξερα ότι οι Marquez και Vinales ήταν πιο γρήγοροι. Αλλά ήλπιζα να είμαι με τον Iannone. Με τις πιο ψηλές θερμοκρασίες ήμουν στο όριο με το μπροστινό. Έτσι ήμουν πιο αργός από όσο περίμενα. Δεν μπόρεσα να μείνω κοντά στον Andrea και ήταν κρίμα που δεν είχα έστω και μια ευκαιρία για το βάθρο. Η μέση γόμα η σωστή επιλογή για τη μοτοσυκλέτα μας γιατί με το σκληρό θα υπέφερα στον αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι αγώνες του 2018 έχουν κυλίσει με έναν περίεργο τρόπο για τον Rossi μέχρι στιγμής. Έχει μόλις ένα βάθρο, όμως είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Πέρυσι ήμουν γρήγορος αυτό το διάστημα και σταθερά στο βάθρο. Όταν όμως πήγαμε στην Ευρώπη δυσκολευόμουν. Τώρα είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει γιατί νοιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα. Οι επόμενοι Αγώνες θα είναι σημαντικοί για να δούμε αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles