spot_img

Rossi: «Βαρετή η ζωή μακριά από το MotoGP, στόχος ο 10ος τίτλος»

Ο Valentino Rossi αποκάλυψε πως φοβάται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μιας και το MotoGP είναι όλη του η ζωή.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, αγωνίζεται για 20 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο έχοντας κατακτήσει 9 παγκόσμια πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες. Όμως πλέον, τα χρόνια έχουν περάσει και παρά την ταχύτητα που έχει ακόμα, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κρεμάσει το κράνος του.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους αγώνες, ο Rossi έκανε ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Πραγματικά φοβάμαι την απόσυρση, διότι αγαπάω τη ζωή μου και τώρα αυτή έχει να κάνει με το MotoGP και να οδηγώ μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Αν δεν το έχω αυτό, τότε θα πρέπει να βρω κάτι άλλο να κάνω και νομίζω ότι τότε η ζωή μου θα ήταν βαρετή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ως αναβάτης από εδώ και πέρα, με τον πρώτο να είναι φυσικά το να πάρει το πρωτάθλημα.

Στόχος μου είναι να πάρω τον 10ο τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Ο επόμενος είναι να κερδίζω αγώνες και ο τρίτος να κάνω καλούς αγώνες. Στα 20 χρόνια που αγωνίζομαι, έχω καταλάβει ότι το συναίσθημα που έχεις για 12 ώρες μετά από μια νίκη, είναι το μοναδικό και το μόνο αληθινό κίνητρο. Ρεκόρ και αριθμοί δεν είναι σημαντικοί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles