spot_img

Rossi βλέπει τον εαυτό του στον Marquez, προειδοποιεί τη Yamaha για Quartararo

Ο Marc Marquez έφτασε τους 8 τίτλους στη καριέρα του και ο Valentino Rossi βλέπει τη κυριαρχία του Ισπανού όπως τη δική του στη χρυσή του εποχή.

Ο Ιταλός έχει μια πολύ κακή σεζόν με μέτρια αποτελέσματα δίχως να έχει παλέψει για τη νίκη, με το τελευταίο βάθρο να είναι εκείνο στο Τέξας στην αρχή της χρονιάς. Η Μ1 τον δυσκολεύει ιδιαίτερα και ο ίδιος είναι ο αδύναμος κρίκος της Yamaha για την παρούσα φάση.

Μιλώντας μετά το GP Ταϊλάνδης, ο Rossi μίλησε για τα ρεκόρ του Marquez και για τα πρωταθλήματα που έχασε.

Ο Marquez κυριαρχεί  στο πρωτάθλημα όπως το έκανα κι εγώ όταν ήμουν στην κορυφή. Κυριάρχησε και στο φετινό. Είναι σχεδόν τέλειος, με ένα μόνο λάθος στο Τέξας. Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να φτάσει τα 9 πρωταθλήματα. Λυπάμαι γιατί εγώ πέταξα μόνος μου 2-3 τίτλου. Για την ακρίβεια δυο βασικά τους πέταξα κι έναν τον έχασα εγώ, αλλά είναι 3 πρωταθλήματα. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα με πιάσει στα 9 πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Quartararo και χαρακτήρισε τρελή τη Yamaha αν δεν κρατήσει τον Γάλλο μετά το 2020.

Ο Fabio είναι πολύ σημαντικός για το μέλλον της Yamaha, είναι μεγάλο ταλέντο και όλοι θα προσπαθήσουν να τον υπογράψουν για την ομάδα τους του χρόνου. Στην Yamaha, αν δεν είναι τρελοί, θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν το 2021.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles