spot_img

Σχεδόν στο 100% και ανυπόμονος ο Marquez για το Κατάρ

Ο Marc Marquez δηλώνει έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με τον πρωταθλητή να ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda, πέρασε τη πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Δεκέμβρη ώστε να φτιάξει το πρόβλημα που είχε στον όμο του, τον οποίο είχε βγάλει αρκετές φορές πέρυσι. Ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος πότε θα αναρρώσει, όμως μετά τις δοκιμές της Μαλαισίας η κατάσταση του βελτιώθηκε και πλέον έπειτα από σκληρή δουλειά είναι σχεδόν έτοιμος για το Κατάρ.

Επιτέλους ξεκινάμε και πάλι τους αγώνες. Φέτος ο χειμώνας ήταν διαφορετικός για εμένα, λόγω του χειρουργείου. Δούλεψα σκληρά, με πέντε ώρες φυσικοθεραπεία την ημέρα και ένα στόχο στο μυαλό μου, να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Στις δοκιμές του Κατάρ ένοιωθα πολύ καλύτερα απ’ ότι στην Μαλαισία και τώρα μπορώ να πω ότι θα είμαι σχεδόν 100% έτοιμος για το πρώτο GP.

Στη συνέχεια μίλησε για τη πρόοδο της ομάδας του και το γεγονός πως η μοτοσυκλέτα του έχει βελτιωθεί.

Η Honda δούλεψε πολύ και βελτίωσε τη μοτοσυκλέτα και στις δοκιμές του Qatar νοιώθαμε δυνατοί, ειδικά σε μια πίστα που συνήθως δεν είναι καλή για εμάς. Ο αγώνας του Κατάρ, πάντα είναι ιδιαίτερος. Όχι μόνο επειδή είναι ο πρώτος, αλλά και λόγω των συνθηκών. Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τις θερμοκρασίες και να λάβουμε τα πάντα υπόψη μας πριν τον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles