spot_img

Σε προχωρημένες συζητήσεις για ανανέωση ο Marquez

Ο Marc Marquez και το HRC είναι σε έντονες συζητήσεις για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους πέρα από το 2020, που τελειώνει το συμβόλαιο του Ισπανού.

Ο Marquez κατέκτησε στη Ταϊλάνδη τον 8ο παγκόσμιο τίτλο του και 6ο στη μεγάλη κατηγορία βάζοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγάλου αυτού αναβάτη. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020, όπως και των περισσότερων οδηγών στη κατηγορία, με πολλά μεγάλα ονόματα να μην γνωρίζουν για την ώρα για ποια ομάδα θα οδηγούν.

Η Honda θέλει όσο τίποτα να διατηρήσει τον αναβάτη όπου έχει πάρει τα τελευταία 6 από τα 7 πρωταθλήματα, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη τη πρώτη τους συνάντηση νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Από τη μεριά του, ο Team Manager του HRC, Alberto Puig, μίλησε για την ανανέωση του Iσπανού ως ζωτικής σημασίας για το εργοστάσιο.

Από τη μεριά μας, θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο Marquez να νιώθει σαν το σπίτι του εδώ και να μην σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μετά το διαζύγιο της Ducati με τον Jorge Lorenzo, ο Marquez έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αναβάτης στο grid με 14 εκατομμύρια ευρώ αποδοχές το χρόνο, όμως η Honda αναμένεται να του κάνει μια πρόταση με πολύ βελτιωμένες αποδοχές.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε η ανανέωση της συνεργασίας θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2020.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles