spot_img

Σκέφτεται το Rally Dakar ο Marquez

Ο Marc Marquez δήλωσε ένα ενδιαφέρον στο να συμμετάσχει μελλοντικά στο θρυλικό Rally Dakar, το οποίο παρακολουθεί φανατικά.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP για το 2019 αναρρώνει μετά από μια ακόμα επέμβαση που έκανε κατά τη διάρκεια χειμερινής περιόδου και ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά. Η περίοδος αυτή συνοδεύεται και με τη διεξαγωγή του Rally Dakar στη Σαουδική Αραβία, με τον Marquez να δηλώνει μεγάλος οπαδός του αγώνα.

Μάλιστα, έρχεται στο σημείο να δηλώσει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να συμμετάσχει στον αγώνα ο ίδιος, κάτι το οποίο θα ήταν μια μεγάλη πρόκληση.

Μου αρέσει πολύ το Dakar λόγω των δυσκολιών που έχει. Μου αρέσει πολύ να το παρακολουθώ κάθε χρόνο, αλλά το να σκεφτώ ότι θα συμμετάσχω κι εγώ εκεί. Αυτό όμως δεν είναι παρά ένα όνειρο για την ώρα. Αν έπαιρνα μέρος θα ήταν με μοτοσυκλέτα, μιας και αυτές είναι το πάθος μου. Αν το έκανα με αυτοκίνητο, θα ήθελα πάρα πολύ για συνοδηγό τον αδερφό μου. Θα έπαιρνα μέρος και ως συνοδηγός, μιας και έχω καλή αίσθηση προσανατολισμού. Αλλά για την ώρα όλη μου η προσοχή είναι στο MotoGP. Στο μέλλον ποιος ξέρει, ίσως το δοκιμάσω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles