spot_img

Σοκαρισμένος ο Vettel με τον τρόπο που κέρδισε η Mercedes

Ο Sebastian Vettel έμεινε έκπληκτος με την ευκολία που η Mercedes έφτασε όχι μόνο στο 1-2 στην Αυστραλία, αλλά και στην απόλυτη κυριαρχία του αγώνα.

Ο Γερμανός ξεκίνησε από την 3η θέση, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχθηκε προσπέρασμα στη στροφή 3 από τον Max Verstappen, ο οποίος κατάφερε να πάρει τη τελευταία θέση στο βάθρο. Επιπλέον, ο ρυθμός του ίδιου και της Ferrari ήταν απογοητευτικός και στα τελικά αποτελέσματα έμεινε 57 δευτερόλεπτα μακριά από το νικητή, Valtteri Bottas.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Vettel ήταν έκπληκτος με το πόσο εύκολη ήταν η νίκη για τη Mercedes, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Προφανώς πρέπει να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε τι έγινε. Ήταν έκπληξη και σοκ πόσο γρήγορη ήταν η Mercedes και πόσο εύκολα κατάφερε να κερδίσει. Αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε μερικές ημέρες μπροστά μας να αξιοποιήσουμε το feedback που έχουμε ξανά, να αναλύσουμε όλα μας τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον επόμενο αγώνα.

Όσο για τη στρατηγική του, μπήκε πρώτος από τους κορυφαίους συνδυασμούς και επέτρεψε τη μείωση της απόδοσης του.

Εκείνη τη στιγμή δεν έμοιαζε να είναι λάθος η στρατηγική. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι έγινε στο δεύτερο stint και ήταν αργό από την αρχή του και μετά έγινε χειρότερο. Αν δούμε τον Max που μπήκε 10 γύρους μετά και τον Charles δεν είχαν πρόβλημα με τα ελαστικά τους. Μπορεί να είχαμε κι άλλο πρόβλημα, Ρωτούσα την ομάδα αν είχα κάποιο. Στον αγώνα δεν είχα καθόλου πρόσφυση να πάω ταχύτερα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles