spot_img

“Sold Out” (κιόλας) το Hyundai i30 N

Ο κόπος της Hyundai φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, καθώς μέσα σε λίγες εβδομάδες, η κορυφαία έκδοση του i30 της, έχει ήδη εξαφανιστεί.

Οι μήνες που ξόδεψε η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία στο Nurburgring για την εξέλιξη, φαίνεται πως τους δικαιώνουν, καθώς δεν έχει μείνει κανένα i30 N για δείγμα. Τα 100 πρώτα κομμάτια εξαφανίστηκαν μέσα σε 48 ώρες, με την “First Edition” να αποδίδει καλύτερα απ’ότι αναμενόταν. Και πως να μη γίνει αυτό, καθώς το κορυφαίο μοντέλο της Hyundai αποδίδει 275  ίππους και είναι καλύτερο από ποτέ.

Περισσότερα για το Hyndai i30 N, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Οι πρώτες παραλαβές θα γίνουν στην αγορά της Γερμανίας. Όσοι αγοραστές πρόλαβαν να κάνουν δικό τους το i30 N, έπρεπε να δώσουν προκαταβολή 1.000 ευρώ μέσω Pay Pal, με το συνολικό κόστος να είναι 30.900 ευρώ. Μάλιστα, θα έχουν και τη μοναδική εμπειρία να λάβουν μια ειδική ενημέρωση-εκπαίδευση στο Ring και να γνωρίσουν από κοντά στελέχη της Hyundai.

Οι πρώτες παραδόσεις του i30 N θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, με το μοντέλο της κορεάτικης εταιρίας να φορά τον 2.0 λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης με 250 και 275 ίππους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles