spot_img

Στα μέσα καλοκαιριού η απόφαση της Petronas για Rossi

Ο επικεφαλής της SRT Petronas Yamaha, Razlan Razali, πιστεύει πως το σίριαλ με το μέλλον του Valentino Rossi θα ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Το πρωτάθλημα του MotoGP σκοπεύει να ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου, έπειτα από την πανδημία του Covid-19 να έχει σταματήσει την αγωνιστική δράση. Αυτό έβαλε φρένο στα σχέδια των ομάδων να κάνουν τις όποιες κινήσεις ήθελαν για το 2021 όσον αναφορά τους οδηγούς. Το καυτό όνομα της μεταγραφικής περιόδου είναι φυσικά αυτό του Valentino Rossi, ο οποίος βλέπει ως μοναδική του επιλογή την ιδιωτική ομάδα της Yamaha, την SRT Petronas.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα αποφασίσει τον Ιούνιο για το μέλλον του, το οποίο μπορεί να τον βρει σε αγώνες αντοχής, όπως οι 24H του Le Mans που είναι μεγάλος του πόθος. Από την άλλη, ο επικεφαλής της Yamaha, Lin Jarvis, αποκάλυψε πως έχει προφορική συμφωνία να πάει ο Rossi στην SRT Petronas το 2021, αλλά θα περιμένουμε μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις όπως τονίζει ο Razali.

Όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Quartararo. Έχουμε κάποιους οδηγούς στη λίστα μας από την Moto2, συμπεριλαμβανομένου και το δικού μας, του Vierge. Χωρίς Αγώνες και Πρωτάθλημα ή με λίγους αγώνες δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε. Προφανώς και ο Valentino είναι μια από τις επιλογές, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα αποφασίσουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο για τον επόμενο οδηγό μας για το 2021.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles