spot_img

Stewart: «Πιστεύω πως ο Vettel πέρασε το απόγειο του, ενώ ο Hamilton βελτιώνεται»

Ο Sir Jackie Stewart δήλωσε πως ο Sebastian Vettel μπορεί να αποδώσει πια όπως στην εποχή της Red Bull, σε αντίθεση με τον Lewis Hamilton.

O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώην ιδιοκτήτης ομάδας στην F1 μίλησε για το πρωτάθλημα του 2018 και είχε κακά μαντάτα για τους φίλους της Scuderia. Τα λάθη του Γερμανού που τον οδήγησαν στο να χάσει το τίτλο των οδηγών για δεύτερη σερί χρονιά δεν εντυπωσίασαν καθόλου τον Stewart που μίλησε με σκληρή γλώσσα προς το πρόσωπο του.

Πιστεύω πως ο Sebastian πέρασε το απόγειο του ταλέντου του και δεν μπορεί να δώσει άλλο, ενώ ο Hamilton βελτιώνεται συνεχώς. Προσθέτω επίσης πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ώστε να μην επιστρέψει στη παλιά του φόρμα ο Vettel, αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολο γι’αυτόν μετά από μια τέτοια χρονιά, θα είναι πιο επικριτικός προς τον εαυτό του. Ήρθε στην F1 στην ηλικία των 20 και μέχρι τα 26 του είχε 4 πρωταθλήματα. Αν είσαι λιγότερο πετυχημένος σε μικρή ηλικία, παραμένεις φιλόδοξος γιατί θέτεις στόχους για το μέλλον. Το φυσικό του ταλέντο ήταν τόσο μεγάλο και τώρα τον βλέπεις να προκαλεί όλες αυτές τις επαφές. Δεν μπορείς συνεχώς να κατηγορείς τους άλλους. Μου αρέσει πολύ και είναι ένας πολύ καλός οδηγός, αλλά δεν φαίνεται πια να είναι όσο γρήγορος ήταν κάποτε. Ο Lewis από την άλλη, φαίνεται να βελτιώνεται συνεχώς και μπορείς να προσθέσεις πλέον και τους τίτλους που έχει και μπορεί πλέον να είναι και πιο χαλαρός.

Ο Vettel από το 2019 θα δει τον Charles Leclerc να έρχεται στη Ferrari, ο οποίος πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα του κατά πόσο το ταλέντο του είναι τέτοιο ώστε να κοιτάξει στα μάτια έναν τέσσερις φορές πρωταθλητή.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles