spot_img

Στην παραγωγή το πισωκίνητο Audi R8

Από μοντέλο που θα καθόταν στο ράφι με τα ανεκπλήρωτα concept, το πισωκίνητο R8 τελικά θα περάσει στη γραμμή παραγωγής, με την Audi να προσφέρει την αυθεντική αίσθηση οδήγησης στο κορυφαίο supercar της.

Η γερμανική εταιρεία προσφέρει το μοντέλο της με τον ατμοσφαιρικό V10 5.2 FSI που αποδίδει συνολικά 540 ίππους στις 6.500 στροφές ανά λεπτό και 540 Nm ροπής. Φυσικά μεταφέρονται όλοι στους πίσω τροχούς, μαζί με το αυτόματο κιβώτιο S-tronic 7 σχέσεων και ένα μπλοκέ διαφορικό. Όσον αναφορά τις επιδόσεις, τα 0-100 τα κάνει σε 3.7 δευτερόλεπτα, με τη τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 320 χλμ/ώρα.

Το πισωκίνητο R8 V10 κατασκευάζεται στο Böllinger Höfe της Audi στη Neckarsulm και σου δίνει τη καλύτερη οδηγική αίσθηση με το sport mode που μπορείς να ενεργοποιήσεις. Μαζί με το σύστημα ευστάθειας ESC και την ελεγχόμενη ρύθμιση ανάρτησης, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, με την αρχική τιμή να είναι στα 144.000 ευρώ, ενώ η έκδοση spyder θα κοστίζει 157.000 ευρώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles