spot_img

Στη Honda ο Pol Espargaro το 2021 αντί του Alex Marquez

Το HRC έκανε τη μεγάλη έκπληξη πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2021 και σύμφωνα με πληροφορίες, υπέγραψε τον Pol Espargaro από την ΚΤΜ.

Ο Espargaro όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Honda το 2021, αφήνοντας πίσω του την εργοστασιακή θέση στην KTM από την επόμενη σεζόν. Ο πρωταθλητής της Moto2 το 2013 μπήκε στο MotoGP με την ομάδα της Tech3 και μετακόμισε στην αυστριακή ομάδα το 2017. Κατάφερε να πάρει ένα βάθρο το 2018 στη Βαλένθια, ενώ το 2019 στο Misano στις κατατακτήριες έφερε τη μοτοσυκλέτα του στη πρώτη σειρά.

Τώρα ο Pol έχει την ευκαιρία να μεταβεί σε μια κορυφαία ομάδα, να οδηγήσει την τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα, με το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον Alex Marquez, o οποίος πριν καν αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα του HRC, βλέπει τον εαυτό του εκτός στο τέλος του 2020. Όμως η Honda δύσκολα θα τον αφήσει από τα χέρια της και πιθανότατα θα μετακομίσει στην ομάδα της LCR, ενώ φαβορί να αποχωρήσει είναι ο Cal Crutchlow που ψάχνει τη τύχη του σε άλλη ομάδα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εξέλιξη αυτή αφήνει την KTM δίχως έναν πολύ δυνατό οδηγό, καθώς το μεγάλο της αστέρι στην Moto2, Jorge Martin, θα πλαισιώσει τον Peco Bagnaia στην Pramac Ducati το 2021.

Η silly season του MotoGP πήρε ξαφνικά φωτιά, με τις παρασκηνιακές εξελίξεις στα μετεγγραφολογικά να είναι πολλές τις επόμενες ημέρες, ενώ το μεγαλύτερο όνομα στο τομέα αυτό, δηλαδή ο Valentino Rossi, δεν πρόκειται να αποκαλύψει το μέλλον του σύντομα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles