spot_img

Στις 26 Ιουλίου η απόφαση για το GP στο Μαϊάμι

Η επιτροπή της πόλης του Μαϊάμι θα ψηφίσει την επόμενη εβδομάδα για το πλάνο να διεξαχθεί GP της F1 στους δρόμους για τα επόμενα 10 χρόνια.

Το πλάνο περιλαμβάνει αλλαγή της αρχικής σχεδίασης της διαδρομής, με το σημείο όπου η πίστα θα περνούσε από την American Airlines Arena να βρίσκεται πλέον στο αρχείο. Η αλλαγή που αναμένεται να γίνει είναι στο να περνά η πίστα από το Bayfront Park, ενώ η φορά της φαίνεται πως θα είναι αντίθετη από του ρολογιού. Η νέα σχεδίαση, δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει, όπως και τις εξόδους διαφυγής.

Η επιτροπή της πόλης του Μαϊάμι θα συνεδριάσει στις 26 Ιουλίου στο δημαρχείο ώστε ψηφίσουν για το αν ο αγώνας της F1 θα πάρει το πράσινο φως. Ο φάκελος ο οποίος θα εξετάσουν αποτελείται από ένα αρχείο που περιλαμβάνει 53 σελίδες και θα ψηφίσουν να πάρει η διεύθυνση της πόλης την εξουσιοδότηση ώστε να εκτελεστεί η σύμφωνία διεξαγωγής αγώνα της Formula 1. To συμβόλαιο έχει την υπογραφή της πόλης του Μαϊάμι, την διεύθυνση του Πάρκου Bayfront, την South Florida Racing LLC και Formula One World Championship Ltd.

Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 10 έτη με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τον Οκτώβριο του 2019 και θα υπάρχει οψιόν επέκτασης μέχρι το 2036 που θα πρέπει να αποφασιστεί μέχρι το 2026. Το συμβόλαιο προβλέπει διεξαγωγή αγώνα από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ενώ οι πρώτες δραστηριότητες για την προώθηση του αγώνα θα ξεκινήσουν στο τέλος του έτους.

Η φωτογραφία του άρθρου περιλαμβάνει τον νέο ανανεωμένο σχεδιασμό της πίστας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles