spot_img

Στις δοκιμές του Μπαχρέιν ο Mick Schumacher;

Ο Mick Schumacher βρίσκεται πολύ κοντά στο ντεμπούτο του στην Formula 1 στο Rookie Test στο Μπαχρέιν για λογαριασμό της Alfa Romeo Racing.

O πρωταθλητής της Formula 3 για το 2018 εντάχθηκε στην ακαδημία οδηγών της Ferrari και φέτος θα αγωνίζεται στην Formula 2, για λογαριασμό της Prema. H ομάδα αυτή έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Scuderia, με τον τελευταίο της πρωταθλητή της να είναι ο Charles Leclerc πίσω στο 2017.

Αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας δύο ονομάτων που έχουν συνδεθεί με την ιστορία του σπορ, ξεκίνησε η φημολογία για το πότε ο νεαρός Γερμανός θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1. Πλέον έχουμε επίσημες δηλώσεις από τον επικεφαλής της Alfa Romeo, Fred Vasseur, πως η ομάδα του βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να μπορέσει ο Schumacher να παρευρεθεί στις δοκιμές εντός της σεζόν στο Μπαχρέιν.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει, όμως βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Είναι ένας από τους στόχους μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, όμως θα κάνουμε ορισμένες συζητήσεις με την Ferrari μέσα στην εβδομάδα, ώστε να δούμε το πρόγραμμά μας. Για τα υπόλοιπα, θα δούμε μετά το Rookie Test, εάν αυτό συμβεί. Αλλά πρέπει όλα να γίνουν σιγά σιγά.

Ο κύριος λόγος που ο Mick Schumacher είναι φαβορί για τη θέση οδηγού στις δοκιμές, είναι το γεγονός πως καλύπτει τα κριτήρια της super licence, σε αντίθεση με τους άλλους υποψήφιους οδηγούς.

Δεν έχουμε αρκετούς οδηγούς με 40 πόντους και αυτός τους έχει. Είναι το ακριβώς αντίθετο με άλλες φορές όπου είχαμε αρκετούς οδηγούς. Μερικοί οδηγοί έχουν και συμβόλαια με ομάδες στο WEC ή τη Formula E και μερικές φορές στο ίδιο τριήμερο έχουμε αγώνες είναι με το ένα ή το άλλο πρωτάθλημα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles