spot_img

Στο ίδιο επίπεδο οι Mercedes, Ferrari και Renault σύμφωνα με τον Perez

O Sergio Perez, πιστεύει πως η Mercedes φέτος έχει χάσει το πλεονέκτημα που είχε στην απόδοση του κινητήρα.

Ο κινητήρας της Γερμανικής εταιρίας ήταν από την αρχή της υβριδικής εποχής της F1 το σημείο κατατεθέν. Η Mercedes έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, με το συνολικό της πακέτο, κινητήρας και σασί να είναι τα κορυφαία στο grid.

Όμως, το πλεονέκτημα που είχε από το 2014 έχει εξαφανιστεί φέτος σύμφωνα με τον Sergio Perez, καθώς μόνο η Honda υπολείπεται του ανταγωνισμού.

«Σίγουρα πιστεύω ότι η Ferrari είναι στο ίδιο επίπεδο με την Mercedes και η Renault είναι κάπου εκεί κοντά. Έχουμε πλεονέκτημα μόνο από την Honda. Φέτος με αυτά τα αυτοκίνητα, οι κινητήρες είναι πιο σημαντικοί απ’ότι στο παρελθόν, καθώς μέχρι πέρυσι ήμασταν λιγότερη ώρα στο γκάζι και είχαμε και η ενέργεια που συγκεντρώναμε ήταν επίσης λιγότερη. Η Ferrari και η Renault έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα για να πιάσουν τη Mercedes».

Όσον αναφορά το GP Ρωσίας, ο Μεξικανός είναι αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα.

«Αυτή η πίστα [Sochi] θα είναι καλύτερη για εμάς. Το Μπαχρέιν έδειξε όλες τις αδυναμίες μας μαζεμένες. Ήταν μάλλον ένας από τους πιο δύσκολoυς αγώνες μας, όμως τώρα πιστεύω πως θα είμαστε πολύ πιο ψηλά από πριν».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles